Groot RMO Techniek
Klanten | Transportkoeling
Groot RMO Techniek Opmeer
Werkplaats Tel nr: 0226-355078
Storingstelefoon: 06-53350740
info@grootrmotechniek.nl

Groot RMO Techniek Waddinxveen
Tel nr: 06-53350741
waddinxveen@grootrmotechniek.nl

Groot RMO Techniek - Friesland
Mobile werkplaats
Storingstelefoon: 06-46090762
Metaalunie
Op alle opdrachten aan ons, op al onze offertes en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn toepasselijk de Metaalunie voorwaarden.

Klanten | Transportkoeling

Lekkerland Nederland B.V. geldt in Nederland als ‘The Convenience Company' bij uitstek. De moderne consument kiest voor snelheid en gemak. Een kant-en-klare snack, een kop koffie tussendoor, een flesje fris tegen plotselinge dorst. Maar ook batterijen, telecomproducten of medicijnen verwacht hij in een convenience store. Gemakkelijk onderweg of vlak naast de deur. Op het moment dat de behoefte ontstaat.
www.lekkerland.nl


Bidfood maakt foodprofessionals succesvoller. Op onze online marktplaats is iedere chef, kok en ondernemer verbonden met het mooiste internationale ťn lokale aanbod. Eenvoudig besteld en tot in de keuken bezorgd.

Onze focus ligt volledig op de professionele foodwereld: van cafetaria tot cateraar, van kantine tot zorginstelling en van hotel tot restaurant. Boven alles zijn wij een mensenbedrijf. Onze aanpak is persoonlijk. Als geen ander begrijpen wij de unieke wensen en uitdagingen van iedere foodprofessional.
www.bidfood.nlTransport is de oudste tak van sport binnen Simon Loos. Wat in 1938 begon als een bodedienst tussen Alkmaar en Hoorn, groeide uit tot een landelijk logistiek dienstverlener in de top 20 van Nederland, met meer dan dertig vestigingen, 625 voertuigen en 725 opleggers.
www.simonloos.nl


HAVI Logistics is een logistieke dienstverlener in de food service markt met een netwerk door heel Europa en AziŽ.
www.havi.comGam Bakker, de logistieke duizendpoot
Als u als vervoerder Gam Bakker kiest, dan kiest u voor kwaliteit en efficiŽntie, dit zijn namelijk twee aspecten die ons kenmerken. Ook de veelzijdigheid die wij kunnen bieden tijdens het transporteren mag benoemd worden, dit kunnen wij mogelijk maken door ons uitgebreide wagenpark met verschillende soorten vrachtwagens.
www.gambakker.com
Holland Food Service is de deskundige specialist voor eten en drinken in de zorg. Lekker eten, persoonlijke service en betrokkenheid. Daar staan wij voor.
Met producten en concepten voor grootkeukens, front office en kleinschalig wonen en voor de thuismarkt.
www.hollandfoodservice.nl


Dailycool is een onderneming die sterk gespecialiseerd is in geconditioneerde activiteiten waarbij tijd, kwaliteit en flexibiliteit hoog in het vaandel staan omdat deze voor iedere opdrachtgever van vitaal belang zijn. De kunst is om tijdig te leveren onder de juiste, geconditioneerde omstandigheden.

http://www.schot-alkmaar.nl/dailycool

J. Stam Transport BV uit Medemblik, gespecialiseerd in het vervoer van bloemen en planten naar voornamelijk Duitsland.
www.jstamtransportbv.nl/

Verhagen BV is een jong transportbedrijf met als kernactiviteit het dagelijks geconditioneerd groepagevervoer van bloemen en planten vanaf diverse bloemenveilingen naar bestemmingen in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.
www.verhagentransport.nl

Fatrans, dť logistiek dienstverlener met oog voor uw product en wensen

Het ontstaan van Fatrans ligt in het vervoer van AGF-producten van de eigen handelsbedrijven. Echter is al in 1986 de stap gezet naar het vormen van een volwaardig transportbedrijf dat inmiddels is uitgegroeid tot een gedegen logistieke speler op het gebied van nationaal en internationaal geconditioneerd transport van food en food-gerelateerde producten voor zowel de Fatels Food Group als diverse gerenommeerde klanten.
www.dvgroup.nl

Peter Appel Transport is een dynamische transportonderneming die gespecialiseerd is in temperatuur gecontroleerde transportactiviteiten. De slogan: "Kennis door ervaring", bewijzen wij iedere dag. Wij leveren al jaren hoogwaardige transportdiensten aan onze opdrachtgevers.
www.peterappeltransport.nl

John Pronk een jong dynamisch bedrijf dat sinds 1990 actief is. John Pronk transporteert gekoelde- en diepgevroren producten.
www.johnpronk.com

Het Compaxo-concern heeft, naast de vleeswarenfabriek in Gouda, een vestiging in Zevenaar. Zevenaar ligt aan de A12 tussen Arnhem en de Duitse grens. Binnen de vestiging in Zevenaar (ongeveer 250 medewerkers), bevinden zich de varkensslachterij en de bacon-fabriek.
www.compaxo.nl

Als een van de eerste transportbedrijven in Nederland heeft Brakenhoff het felbegeerde Distrikeurmerk behaald. Dit keurmerk, uitgereikt door Transport & Logistiek Nederland, waarborgt de kwaliteit van de Beverwijkse onderneming op het gebied van distributie en transporten.Vooral het transport van moeilijk handelbare producten zoals verf, specerijen, meubels, zuivelproducten en kwetsbare goederen is bij Brakenhoff in goede handen.
www.brakenhoff.nl

Als zelfstandige logistieke tak van Hessing BV houdt Hessing Logistiek zich voornamelijk bezig met het transport van agf-producten.
www.hessingsupervers.nl


Bakker Logistiek is gespecialiseerd in transport en warehousing van food en aanverwante producten. In Nederland zijn we een van de grootste logistieke dienstverleners op het gebied van geconditioneerde en gekoelde producten
www.bakker-logistiek.nl


Food Partners is een horeca totaal leverancier op het gebied van Food en Non-Food. Met een uitgebreid assortiment en ondersteunende diensten zoals bedrijfs-advies, innovaties en inspiratie. Gevestigd in Woerden bestrijken wij het gehele Groene Hart. Dit doen wij snel en op een klantvriendelijke manier, waarbij kwaliteit voorop staat.
www.foodpartners.nl


Nijssen Junior BV is een middelgrote bloemenexporteur met een groot marktaandeel op de Duitse markt voor snijbloemen. Het bedrijf is gevestigd in het hart van de bloemensector, in Aalsmeer op VBA-Zuid
www.nijssenjunior.nl


De Wit Transport is gespecialiseerd in sierteelt transport en tuinbouw gerelateerde producten. Zeven dagen per week worden er produkten afgeleverd op de bloemenveilingen te Aalsmeer, Naaldwijk, Rijnsburg, Eelde, Bleiswijk, Ede†en Rheinland Maas.
www.dewittransport.eu

Projecten
RMO | Melkweg | Fritom

RMO | Melkweg | Fritom

mei 2020
Transportkoeling | Van der Slot

Transportkoeling | Van der Slot

april 2020
Transportkoeling | Verhagen Transport

Transportkoeling | Verhagen Transport

april 2020
Transportkoeling | C. & H. Euser Transport B.V.

Transportkoeling | C. & H. Euser Transport B.V.

april 2020