Groot RMO Techniek
Historie
Groot RMO Techniek Opmeer
Werkplaats Tel nr: 0226-355078
Storingstelefoon: 06-53350740
info@grootrmotechniek.nl

Groot RMO Techniek Waddinxveen
Tel nr: 06-53350741
waddinxveen@grootrmotechniek.nl

Groot RMO Techniek - Friesland
Mobile werkplaats
Storingstelefoon: 06-46090762
Metaalunie
Op alle opdrachten aan ons, op al onze offertes en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn toepasselijk de Metaalunie voorwaarden.

Historie

Na een jarenlang dienstverband in de garage van melkfabriek AURORA van Melkunie Holland te Opmeer, kregen wij in 1992 te horen dat de fabriek zijn deuren zou sluiten. Gelukkig had Dirk Groot naast zijn functie als chef werkplaats, ‘s avonds alle benodigde diploma's gehaald voor het starten van zijn eigen bedrijf. Een jongensdroom werd werkelijkheid. Samen met collega Ab Jonkers zijn wij in 1993 begonnen onder de naam Groot & Jonkers RMO Techniek.

Samen met de vrouwen Margreet Groot-Vink en Lida Jonkers-Haring werd er een bedrijfshal in Hoogwoud gehuurd, die volledig werd ingericht voor diverse werkzaamheden aan de Rijdende-Melk-Ontvangsten (RMO's). Hier is onze bedrijfsnaam dan ook uit voortgekomen.

In 1994 hebben wij onze eerste monteur aangenomen in verband met de stijgende lijn in werkopdrachten.

In 1995 hebben wij de werkplaats van Campina Melkunie in Bodegraven overgenomen, inclusief 4 monteurs. In 1996 is deze vestiging verhuisd naar Woerden.

Groot RMO Techniek is ontstaan in 1996 nadat de medefirmant Ab Jonkers uit de directie stapte. In deze periode is Margreet Groot-Vink in de vennootschap gekomen.

Na 10 jaar werkzaamheden verricht te hebben in het bedrijf in Hoogwoud werd het duidelijk dat het bedrijf uit zijn vestje groeide. In 2002 is er besloten een nieuw pand te bouwen op Industrieterrein "Veken" 3 te Opmeer. Op 18 februari 2003 is de bouw van ons nieuwe bedrijfspand van start gegaan. De bouwwerkzaamheden werden verricht door Bouwcombinatie Bakker & Feld b.v.

De bedrijfshal van ruim 1000 m2 staat op 6000 m2 grond. De bedrijfshal is voorzien van de nieuwste technologie zoals: een aardwarmte-systeem die het pand verwarmt en een vloeistofdichte vloer t.b.v. chemicaliŽn. Tevens is er een groot parkeer/rangeerterrein achter het pand en voldoende mogelijkheden om later nog meer te kunnen uitbreiden.

Na ongeveer 5 maanden bouwen konden wij het nieuwe pand betreden. Met de ruimte die de nieuwe locatie ons biedt kunnen wij meer klanten tegelijk dienen en het biedt meer mogelijkheden om uit te breiden in diverse activiteiten.

Na een druk jaar was er eindelijk ruimte voor een officiŽle opening van het pand. Op vrijdag 9 juli 2004 kwamen klanten, leveranciers, medewerkers, familie en vrienden bijťťn om de opening bij te wonen. De officiŽle opening werd verricht door zakenpartner en goede vriend Dhr. G.J. Vleggaar van Campina. Tevens was er 10 juli 2004 een openhuis georganiseerd voor alle mensen die op 9 juli verhinderd waren, voor kennissen en voor mensen uit de omgeving.

In de tussenliggende tijd zijn er diverse monteurs en administratieve krachten bij gekomen. In de huidige organisatie werken er naast de 2 directieleden, 8 monteurs in Opmeer en 3 monteurs in Waddinxveen, 1 monteur in Friesland, 4 administratieve medewerkers in Opmeer. Tevens is Groot RMO Techniek een perfecte leerschool voor stagiaires. Daarnaast biedt het bedrijf zijn medewerkers ruimte om zich verder te ontplooien.

Sinds 10 januari 2008 beschikt Groot RMO Techniek een parkeerplaats voor het parkeren van vrachtwagens vanuit gemeente Opmeer. Dit ivm een parkeer verbod in de gemeente Opmeer voor voertuigen langer dan 6 meter en 2,4 meter hoog.

Op 15-11-2011 zijn de bedrijfsactiviteiten van vestiging Woerden verhuist naar Waddinxveen. Het initiatief is ontstaan door gesprekken met Firma Boonstoppel Truckservice BV. Beide bedrijven hebben verschillende specialismen in huis. Door deze te combineren kunnen wij onze klanten een totaal pakket aanbieden.

Groot RMO Techniek
Groot RMO Techniek
Foto's
Groot RMO Techniek
Groot RMO Techniek
Groot RMO Techniek
Groot RMO Techniek
Groot RMO Techniek
Groot RMO Techniek
Groot RMO Techniek
Groot RMO Techniek
Groot RMO Techniek
Groot RMO Techniek