Groot RMO Techniek
Dealerschap AddVolt
Groot RMO Techniek Opmeer
Werkplaats Tel nr: 0226-355078
Storingstelefoon: 06-53350740
info@grootrmotechniek.nl

Groot RMO Techniek Waddinxveen
Tel nr: 06-53350741
waddinxveen@grootrmotechniek.nl

Groot RMO Techniek - Friesland
Mobile werkplaats
Storingstelefoon: 06-46090762
Metaalunie
Op alle opdrachten aan ons, op al onze offertes en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn toepasselijk de Metaalunie voorwaarden.

Dealerschap AddVolt

Per 25-11-2016 zijn wij dealer van Addvolt

AddVolt heeft een product ontwikkeld WeTruck dat energie produceert door fotovoltaïsche panelen bovenop het transportmiddel en door het geavanceerde terugwinningssysteem van rem-energie van het voertuig. Vervolgens wordt de opgewekte energie aan de koelinstallatie in de elektrische modus overgebracht.

Er zijn geen structurele aanpassingen nodig voor de montage. Het kan op iedere truck worden geïntegreerd zowel bestaande trucks als nieuw op te bouwen trucks. Het gebruik ervan is volledig inzichtelijk voor de bestuurder en geeft velen voordelen voor ondernemingen.

Op de website van AddVolt kunt u de CO2 uitstoot reductie en de brandstof besparing laten uitrekenen door de simulatie tool.

Mocht u meer informatie willen ontvangen, dan kunt u contact opnemen met Groot RMO Techniek Opmeer tel: 0226-355078 of per mail info@grootrmotechniek.nl.

Addvolt is één van de 5 finalisten van de Shell's Bright Energy Ideas Challenge. Een competitie voor Europese start-ups met innovatieve ideeën en oplossingen voor toekomstige mobiliteit. De vijf finalisten zijn uit in totaal 219 inzendingen uit 36 landen geselecteerd vanwege hun innovatieve concepten en prototypen.

Gepubliceerde artikelen: Infra site
De ingenieur

Groot RMO Techniek
Groot RMO Techniek
Foto's
Groot RMO Techniek
Groot RMO Techniek